🐾 Puppy’s geboren Luna & Kacey

🐾 Puppy’s geboren Luna & Kacey

Er zijn nu reutjes beschikbaar

Op 30 december is onze lieve Luna bevallen van maar liefst 8 gezonde puppy’s. Het zijn 5 reutjes en 3 teefjes. De bevalling was er één uit het boekje. Ze zijn de eerste dag zelfs allemaal aangekomen, dus dat is heel netjes. Vandaag hebben we een aantal leuke foto’s gemaakt.

Week 2

Op de foto links zie je de teefjes en rechts zie je reutjes. Alles gaat goed. Groeien goed en zijn tevreden.

Week 3

We hebben vandaag weer leuke foto’s gemaakt met het thema Holland 🧡

Het gaat heel goed met de puppy’s. De oogjes zijn open gegaan en ze hebben al een kennis gemaakt met vast voedsel. Ook proberen ze al een beetje op hun pootjes te gaan staan, maar dat proces staat nog in de kindervoetjes. ヅ

week 6

Wat gaat het toch hard. We zijn hier al helemaal in de carnaval stemming. Het gaat allemaal heel goed met de puppy’s, ze groeien goed en vinden het vast voedsel heel lekker. Ook kunnen goed met elkaar spelen, zo leuk om te zien. Morgen gaan ze met z’n alle naar de dierenarts voor de eerst inentingen en kijken ze alle puppy’s goed na.

Heerlijk buiten spelen

Wat was het vandaag lekker weer om naar buiten te gaan (eindelijk geen regen). Wat groeien ze hard en wat leuk om hun eigen karakertjes te gaan zien, maar kwispelen doen ze allemaal!

Vandaag voor het eerst ook gras gevoeld en wat vonden ze het leuk.

Deze lieve reutjes zoeken nog een baasje. Wil je meer informatie of een keer vrijblijvend langs komen, bel dan naar 0612468718