Cuddle Corner

The Cuddle Corner, de tibetaanse terrier en Old English sheepdog fokker

Even voorstellen                                                              

 

Wij zijn Edy en Marliena de Nijs, samen met onze drie dochters, Marsha, Naomi en Famke leven wij in Ossendrecht.Naast trekpaarden en geiten hebben wij een heel stel honden rondlopen waarmee u kennis kunt maken op de pagina onze honden.Sinds 1985 leven wij samen met Old English Sheepdogs, niet lang daarna deed de eerste Tibetaanse terriër zijn intrede in ons huishouden. Zij zijn niet meer weg te denken uit ons leven en het verzorgen, showen en fokken is dan ook onze grootste hobby. Onze kennel heeft zijn naam te danken aan de ligging van ons huis en de grote aaibaarheid van alle dieren die hier leven. Knuffelig en aaibaar is dan ook een goede beschrijving voor het karakter en uiterlijk van onze honden.

Wij fokken volgens de regels van de rasverenigingen waarbij we karakter en gezondheid zeer belangrijk vinden. Onze honden worden allemaal uitgebracht op de show en zij behalen dan ook eerst uitmuntende resultaten voordat wij ze voor de fok gebruiken.

Onze pups groeien op in de huiskamer en onze kinderen knuffelen er op los. Hierdoor zijn al onze pups herkenbaar als grote kindervrienden wanneer zij naar hun nieuwe baasjes vertrekken. De pups krijgen allemaal een stamboom, paspoort, enting en ontworming